Miljøhuset er startet op i 1989 af Ulrik Hauger, der har arbejdet med arbejdsmiljø siden 1976 og har som eneste private arbejdsmiljørådgiver målrettet sine udbud til Folkekirkens arbejdspladser.

Gennem vores arbejde med Folkekirker over hele landet er vi fuldt ud klar den store byrde mange menighedsråd og især kontaktpersonerne oplever det er, at håndtere arbejdsmiljøet. “Og vi ved ikke engang om det er rigtigt det vi gør” er et udsagn vi tit møder. Men der er ingen grund til panik: med Miljøhusets grundige og gennemarbejdede APV koncept får du styr på det hele.

På referencelisten står blandt andre:

  • Kirker, kirkegårde, provstier og stifter over hele landet: APV’er, konkret arbejdsmiljørådgivning, personaleudvikling, kurser m.m.
  • Landsforeningen af Menighedsråd (undervisning på de lovplivgtige kurser gennem 15 år, undervisning på lokale kurser m.m.)
  • FDK (Foreningen af Danske Kirkegårdsledere: undervisning og oplæg på bl.a. årsmøder, lokale kurser m.m.)
  • FAKK (Forbundet af Kirke og Kirkegårdsansatte: håndtering af arbejdsskadesager i mere end 20 år, kurser for tillidsmænd, lokale kredse, rådgivning m.m.)
  • Danmarks Kirktjenerforening (TR-kurser, worksshop på årsmøde m.m.)

Arbejdsmiljørådgivning og APV

Miljøhuset har hjulpet kirker, kirkegårde og provstier over hele landet med at få styr på arbejdsmiljøet gennem tilbundsgående APVer og har udviklet et unikt koncept, hvor vores kunder får styr på arbejdsmiljøet og al dokumentation og samlet i 1 mappe

Påbud om brug af autoriseret rådgiver, kan vi også påtage os fra 2014 hvor vi har indgået en samarbejdsaftale med et autoriseret rådgivningsfirma. Kontakt os for nærmere oplysninger.